Kipakka pakkanen pisti kokin tekemään kylmäkölle tulista thaikeittoa
Tässä vihdoinkin salainen resepti ruttuisesta vihkosta:
4 valkosipulin kynttä
2 punaista chiliä
pala inkivääriä
4 dl kookosmaitoa
3 rkl tomaattisosetta
2 rkl kalakastiketta
2 tl ruskeaa sokeria
4 dl kalalientä
4 kaffirlimenlehteä
300 g katkarapuja
10 kirsikkatomaatteja
limetin mehu
hienonnettua, tuoretta korianteria
Kuori
ja hienonna ainekset. Kuumenna kattilassa 2 rkl kookosmaitoa ja
kiehauta mausteita 2 min. Lisää liemiainekset ja halkaistut
kirsikkatomaatit. Keitä lientä 2 min, lisää valutetut katkaravut ja
lopuksi mehu. Annostele keitto lautaselle ja koristele tuoreella
korianterilla.
Vain 15 min ja loppuaika voidaan käyttää kuoharin juomiseen! CAVA! |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti