maanantai 8. huhtikuuta 2019

Pata on hautunut pitkään ja hartaasti!

Härällä keittää blogi päivitetty vihdoinkin:

 Blogimme on hautunut pitkään padassa, jo 5 vuotta! Olisiko nyt aika kurkistaa kannen alle?
Ei tätä unohdettu ole, arki vain on napannut meidät pyörteisiin!





 Kevät on tulossa, vaikka tänään räntää sataa ja kylmästi pohjoisesta tuulee. Eilen kuitenkin paistoi kevätaurinko kirkkaasti täydeltä taivaalta, näin ne kelit pohjoisessa vaihtelevat!


 Tuliset chilit ovat jälleen villiintyneet ikkunalaudalla valon määrästä. Chef on istuttanut viherkaapin täyteen taimia, taas jälleen kerran. Sieltä löytyy esim. tomaatin, chilin ja paprikan taimia. Mihin ihmeeseen nämä kaikki kasvavat lapset mahtuvat? Taitaa parveke muistuttaa taas viidakkoa keskikesän helteissä.



Pizzaa Napolissa vai Konttuurissa?

Chef teki napolilaisia pizzoja, uudessa kiertoilmauunissa kivikiekon päällä. Pizzataikina oli tehty pari päivää aiemmin ja odotteli vuoroon jääkaapissa. Jo kokenut kokki pyöräytti hetkessä täydelliset pohjat ja heitti omatekemän tomaattikastikkeen pohjan päälle. Sitten laitettiin mozzarellaa, kirsikkatomaatteja ja ilmakuivattua kinkkua päälle. Seuraavaksi pizzat kuumaan uuniin ja pizzaleikkuri esille. Hieman jäähtyneen pizzan päälle rucolaa ja leikattiin sopivat palat tarjoiluun.



Minun tehtäväni oli sammuttaa palohälytin, kun ihana tuoksu pöllähti uunista ulos. Taivaallista ruokaa, makunystyräni lensivät Italiaan hetkessä!






















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti