lauantai 11. tammikuuta 2014

Härkäviikko on namia

Härkäviikot alkoivat ruokajuhlilla! Pyysimme nuorison syömään sateisena sunnuntaina. Tarjolla oli rapupastaa. Pasta oli itse tehtyä, taikinapallerot olivat yön jääkaapissa ja sitten vaan pastakoneeseen kierrokselle. Tiikeriravun pyrstöt ja tomaatit pestiin ja pinjan siemenet otettiin esille. 






Oli jälleen kerran ihanaa ruokaa ja niin sopivan kevyttä tammikuun eka viikolle. 



Seuraavana viikonloppuna tehtiin sitten FUDGEa ja Hanna-tädin kakkuja, sekä minttusmoothieta.

Arvatkaa miten kävi! Leipuri pyysi viemään valmiit Hannat pellillä parvekkeelle ja minä lähdin vauhdilla. Astuin suoraan edellisen pellin päälle ja kakut muruiksi. Ai jai, taas meinasi Härällä keittiössä keittää yli...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti