keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uuden vuoden juhlat

Hieno ruokavuosi 2013 on taaksejäänyttä historiaa tätä kirjoittaessa. Vuoteen mahtui monta makuhermoja kutkuttavia ja varsin nautittavia hetkiä. Parasta tietysti oli saada kokkioppilas saman katon alle kylmäkön kanssa. Kokkaus senkun jatkuu!



Järjestimme vanhemmilleni uuden vuoden vastaanottajaiset. Päätimme poiketa tavallisesta perunasalaatti ja nakkiosastosta hiemen parempaan suuntaan. Heti aamusta essut päälle ja jauhot esille. Teimme itse tavallista isompia kokojyväsämpylöitä ja pihvejä. Lisäksi rapeaa salaattia, sipulirenkaita, tomaatin viipaleita, cheddarjuustoa ja itsetehtyä chili -ja valkosipulimajoneesia. Lisäksi viipaloitiin tikkuperunoita, jotka uppopaistettiin öljyssä. Chef oli vauhdissa jälleen. Minä sain tehdä salaatin ja tiskata taukoamatta. Ihanaa! 


Leipuri Hiiva ja assistentti Jauho




Seuraavassa kuvia valmiista itsetehdystä hampurilaisesta ja ranskalaisten paistamisesta.







  Täydelllinen hampurilainen on tässä, upea makuelämys!
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti