Järjestimme vanhemmilleni uuden vuoden vastaanottajaiset. Päätimme poiketa tavallisesta perunasalaatti ja nakkiosastosta hiemen parempaan suuntaan. Heti aamusta essut päälle ja jauhot esille. Teimme itse tavallista isompia kokojyväsämpylöitä ja pihvejä. Lisäksi rapeaa salaattia, sipulirenkaita, tomaatin viipaleita, cheddarjuustoa ja itsetehtyä chili -ja valkosipulimajoneesia. Lisäksi viipaloitiin tikkuperunoita, jotka uppopaistettiin öljyssä. Chef oli vauhdissa jälleen. Minä sain tehdä salaatin ja tiskata taukoamatta. Ihanaa!
Leipuri Hiiva ja assistentti Jauho |
Seuraavassa kuvia valmiista itsetehdystä hampurilaisesta ja ranskalaisten paistamisesta.
Täydelllinen hampurilainen on tässä, upea makuelämys!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti